Program

Vrhunski ekološki uređaj za čišćenje, glačanje i pročišćivanje zraka u vašem domu

Potrebe modernog stanovanja

Život od svakog od nas svaki dan traži sve više. Svaki segment našeg života traži potpunu posvećenost.
Sve veći fizički, psihički, financijski, zdravstveni, poslovni, društveni izazovi tjeraju nas na odluke koje su više vatrogasne mjere a manje plod promišljenog postupanja.
Kada sve zahtjeve koji se izvana postavljaju pred nas izvršimo ostajemo oči u oči sa s onim za što i za koga bismo u stvari trebali živjeti.
Za svoju obitelj i topli dom koji nas koji nas obnavlja i štiti, koji nam pruža utočište i odmor. Kada konačno stignemo kući nakon napornog posla umjesto odmora čeka nas hrpa poslova.
Nabavkom ovog aparata vratili smo pravi poredak vrijednosti u svom životu i domu, osigurali smo si vrijeme za sebe, svoju djecu, drage osobe, svoj dom... Pokazali ekološku osviještenost i financijsku odgovornost.

Junior Eco Tekna plus
Junior Eco Tekna plus

Umjesto kemikalija unesimo samo vodu i čistoću u svoj dom

Unesli smo u svoj dom samo svježinu i zdravlje. Izbacimo kemikalije, svih vrsta i namjena čiji sastav ne obećava ništa dobro za naše disanje, našu kožu i zdravlje u cjelini.
Nikada više nego danas nije bilo potrebno okrenuti novu stranicu i krenuti drugačije. Para je savršeno sredstvo za čišćenje koje ujedno obnavlja i njeguje materijale koje dotiče. Para je toliko moćna da čisti zapečenu masnoću i vodni kamenac da dezinficira površine i ubija grinje a istovremeno toliko blaga da pere i njeguje listove sobnog bilja.
Čišćenje parom je brzo, temeljito i potpuno bezopasno. Površine oprane parom ostaju puno duže čiste. Prozorskim staklima opranim sa 160 stupnjeva potrebno je puno duže da se ponovno zaprljaju nego onima čišćenim na klasičan način.
Najbolji primjer kvalitete čišćenja parom pokazuje nam pećnica. Kada na klasičan način peremo pećnicu obično se najprije oboružamo sa s najjačim deterdžentima koji obećavaju brzinu i učinkovitost. Operemo pećnicu i prilikom uključenja osjetimo miris deterdženta. Nije to miris deterdženta, to je smrad kemikalija koji zagađuju našu hranu koju pripremamo u pećnici.
Čišćenjem parom osigurali smo si zdravlje u našem domu i zdravlje naše planete jer će zbog naše odluke o čišćenju parom i svijet biti čišće mjesto za našu djecu.

Junior Eco Tekna plus u svim kućanskim poslovima omogućuje uštedu vremena i novca

Junior Eco Tekna plus je aparat koji vam omogućuje uštede na svim kućanskim poslovima. Mali, jak, brz okretan uz vas je u svakom poslu. Za vas usisava prašinu i tekućine, pere i dezinficira, suši ,osvježava, obnavlja odjevne predmete, njihovu boju i oblik, pere zrak u prostorijama i još puno toga. 
Prilikom čišćenja aparat Junior Eco Tekna plus štedi vaše vrijeme jer sve radi brzo i u nekoliko funkcija odjednom.
U jednom potezu pod po kojem puže vaša beba usisava, dezinficira i suši. Isto tako madrac u jednom potezu dubinski usisava pere i oslobađa ga grinja i alergena. Štedi vaše vrijeme i novac i čuva zdravlje.
Umjesto da kupujete novu sjedeću garnituru ili tepih obnovite ih i vratite im stari sjaj a novac upotrijebite za ono što vam je stvarno važno.
Oslobodite se svega nepotrebnog i u svoj život unesite novi sjaj i radost.

Junior Eco Tekna plus
Glačalo Junior Eco - junioreco.hr

Glačalo je u kompletu Junior Eco aparata jedan od najomiljenijih priključaka.

Nije tajna da se naša skupo plaćena odjeća naviše troši i oštećuje prilikom održavanja. Kada odjevni predmet stavimo u perilicu tamo ga čeka opasnost od mehaničkih oštećenja prilikom trljanja i preokretanja rublja u perilici, kemijskog oštećivanja putem deterdženata, izbjeljivača, odstranjivača mrlja, omekšivača... Nije zanemariv ni učinak vodnog kamenca koji vlakno čini nakon svakog pranja sve grubljim. Na kraju odjevni predmet dočeka prženje vlakna do rastapanja samog materijala pri pokušaju da ga izglačamo običnim glačalom putem pretjerano zagrijane ploče glačala bez pare ili uz dodatak pare koja u tom procesu ne može pružiti nikakvu potrebnu pomoć.

Kada odjevni predmet nakon pranja i sušenja stavimo na dasku za glačanje možemo vidjeti da mu je potrebno malo čudo da opet izgleda kako je izgledao kad smo ga odabrali i kupili.

To čudo našim korisnicima već više od dva desetljeća pruža glačanje putem Junior Eco aparata i glačala.

Tajna vrhunskog glačanja krije se u cijelom nizu uvjeta koji na kraju daju neprocjenjivi učinak glačala koje u potpunosti, svaki put ponovno, vaš odjevni predmet učini lijepim kao da je nov.

Upravo zbog tih uvjeta nije svaki uređaj koji ima spremnik pare na koji je priključeno glačalo u mogućnosti učiniti to čudo o kojem smo govorili. Ono se ne krije u broju bara niti u eleganciji izgleda niti u lakoći upotrebe putem malih inovacija koje su za krajnji učinak nebitne.

Čudo se postiže sa s točno promišljenim omjerom temperature ploče, dizajna otvora na ploči koji omogućuje omjer pare i sušenja na tkanini te snagom samog uređaja koja jamči ravnomjernu količinu pare u svakom trenutku. Čudo se postiže i onim što upravo i čini kvalitetu pare na našem aparatu pri svakoj vrsti upotrebe u čišćenju i pranju jednako kao i u glačanju, a to je idealan omjer vlage, temperature i tlaka same pare.

Mnogi naši korisnici su nam potvrdili da uz naš aparat sami jednostavno i lagano održavaju njihovu poslovnu odjeću (odijela, komplete i zahtjevne košulje i bluze...) kod kuće bez usluge kemijske čistionice.

Održavanje zahtjevne odjeće kod kuće poklanja vam neprocjenjivu uštedu vremena i novca i produžuje vijek trajanja odjevnih predmeta čineći vaše investicije još mudrijima.

Junior Eco Tekna plus - junioreco.hr
Deska za glačalo Junior Eco

Upotpunite vrhunsko glačanje aparatom i glačalom Junior Eco sa s daskom za glačanje

Upotpunite vrhunsko glačanje aparatom i glačalom Junior Eco sa s daskom za glačanje koja postupak diže na profesionalni nivo.

Daska za glačanje sa multifunkcionalnom pločom i dodatkom za glačanje zahtjevnih dijelova odjeće poput rukava i sl, policom za odlaganje te dodatkom za vješalice čini vaše glačanje užitkom za vas i vaše odjevne predmete.

Njezina širina, stabilnost i trajnost konstrukcije uz sve potrebne pomoćne efekte poput grijane ploče, mogućnosti usisa i ispuha toplog zraka i pare čine ju luksuzom koji si moramo priuštiti.

Kvalitetna i funkcionalna daska za glačanje ubrzava i oplemenjuje postupak preobrazbe vaše oprane odjeće u njezino najbolje moguće izdanje.

Uz pomoć daske za glačanje glačajte više slojeva odjednom i time štedite vrijeme i energiju.

Vrhunski ekološki uređaj za čišćenje, glačanje i pročišćivanje zraka
Junior Eco d.o.o.

Dolenica 61
10250 Lučko
Hrvatska

Radno vrijeme

Ponedjeljak
10:00 - 17:00
Utorak
10:00 - 17:00
Srijeda
10:00 - 17:00
Četvrtak
10:00 - 17:00
Petak
10:00 - 17:00
Subota, nedjelja i praznici
Zatvoreno