O nama

Poštujući potrebe modernog čovjeka tvrtka Junior Eco d.o.o. još od 1996. godine nudi Vam najsuvremenije sustave za čišćenje, odmašćivanje i dezinfekciju na svijetu.

Voda je od davnina poznata kao sredstvo čišćenja i pranja no potrebe modernog kućanstva koje obiluje mnoštvom različitih materijala, zahtjevnih površina i tvrdokornih prljavština poput zapečene masnoće, kamenca te grinja i bakterija primorale su nas da posegnemo za kemijskim sredstvima u obliku raznih deterdženata. Voda je izgubila bitku. Na sreću samo privremeno.

Tim stručnjaka vođen idejom zdravog održavanja doma i zdravog okoliša još davnih 90-tih pronašao je rješenje: Generator pare. Od prvih početaka do danas para je postala nezamjenjiva za suvremeno življenje u kojem ekologija nije samo preporuka već nužnost.

Tvrtka Junior Eco doo - junioreco.hr
O nama - Junior Eco d.o.o.

Naša se tvrtka parom bavi od njenih početaka i prva je tržištu ponudila parni aparat sa sistemom automatskog dopunjavanja vode, pritiskom pare 4,5 bara što je u tom trenutku bilo apsolutno najbolje na tržištu.

Nismo stali na tome. Nakon više od 10 godina suradnje sa s korisnicima i osluškivanja potreba modernog kućanstva ponovo smo tržištu ponudili najbolje.

O nama - Junior Eco d.o.o.

Kombinirani aparat za parno čišćenje i usisavanje

Kombinirani aparat za parno čišćenje i usisavanje kvalitetan je i funkcionalan odgovor na svakodnevne potrebe modernog domaćinstva. U sebi nudi velik broj mogućnosti samostalnih i kombiniranih funkcija::

  • parno čišćenje
  • suho i vlažno usisavanje
  • kombinacija usisavanja, pranja i sušenja

Dodatne funkcije:

  • profesionalno glačanje
  • pročišćavanje zraka
  • aromaterapija
  • hidromasaža
  • vakuumsko pakiranje

Pored vrhunskih materijala ugrađenih u naše proizvode dugogodišnje iskustvo doneslo nam je ključna saznanja u praktičnoj primjeni pare. Novi izazov bilo je kombiniranje sa s usisavanjem.

Posuda za usisivanje sadrži vodu koja služi umjesto vrećice za prašinu. U posudi se stvara turbulencija koja sistemom ciklona dodatno pojačava snagu usisavanja.

Takav sistem omogućava da usisana prašina ne izlazi iz aparata (kao kod klasičnih usisavača) nego ostaje u posudi. Nakon što se posuda napuni jednostavnim postupkom izlijemo prljavštinu i isperemo posudu.

Kupnjom sustava Junior Eco ne stvarate dodatne troškove već preusmjeravate postojeće. Naša ponuda prodajnih uvjeta nudi Vam mogućnost da uređaje nabavite do max. 60 rata koje vrlo lako možete uštedjeti na deterdžentima, kemijskom čišćenju (rublje, automobil), omekšivačima i štirkama za rublje, smanjenoj rati struje i značajno smanjenoj satnici rada potrebnoj za kućanske poslove.

O nama - Junior Eco d.o.o.

U ponudi trenutno imamo najnoviji tip uređaja:

Junior Eco Tekna plus je moderan uređaj za parno čišćenje, snažno dubinsko usisavanje i profesionalno glačanje. Predstavlja idealan odgovor na sve zahtjeve modernog i užurbanog života za brzom jednostavnom i učinkovitom pomoći u kućanstvu i vrijednim partnerstvom u najrazličitijim poslovnim djelatnostima. Već dugi niz godina korisnici naših uređaja zadovoljno i učinkovito koriste parne uređaje i prepoznaju vrijednost njihove primjene.

Tim naših komercijalista spreman Vam je ponuditi sve informacije o našoj ponudi, mogućnostima uređaja, cijenama.

Vrhunski ekološki uređaj za čišćenje, glačanje i pročišćivanje zraka
Junior Eco d.o.o.

Dolenica 61
10250 Lučko
Hrvatska

Radno vrijeme

Ponedjeljak
10:00 - 17:00
Utorak
10:00 - 17:00
Srijeda
10:00 - 17:00
Četvrtak
10:00 - 17:00
Petak
10:00 - 17:00
Subota, nedjelja i praznici
Zatvoreno