Glačalo i daska za glačanje

Priuštite si glačalo kojim ćete vašu odjeću učiniti dugovječnom i njezinu kvalitetu neprolaznom

Glačalo je u kompletu Junior Eco aparata jedan od najomiljenijih priključaka.

Nije tajna da se naša skupo plaćena odjeća naviše troši i oštećuje prilikom održavanja . Kada odjevni predmet stavimo u perilicu tamo ga čeka opasnost od mehaničkih oštećenja prilikom trljanja i preokretanja rublja u perilici, kemiskog oštećivanja putem deterdženata, izbjeljivača, odstranjivača mrlja, omekšivaća... Nije zanemariv ni učinak vodnog kamenca koji vlakno čini nakon svakog pranja sve grubljim. Na kraju odjevni predmet dočeka prženje vlakna do rastapanja samog materijala pri pokušaju da ga izglačamo običnim glačalom putem pretjerano zagrijane ploče glačala bez pare ili uz dodatak pare koja u tom procesu ne može pružiti nikakvu potrebnu pomoć.

Kada odjevni predmet nakon pranja i sušenja stavimo na dasku za glačanje možemo vidjeti da mu je potrebno malo čudo da opet izgleda kako je izgledao kad smo ga odabrali i kupili.

To čudo nasim korisnicima već više od dva desetljeća pruža glačanje putem Junior Eco aparata i glačala.

Tajna vrhunskog glačanja krije se u cijelom nizu uvjeta koji na kraju daju neprocjenjivi učinak glačala koje u potpunosti, svaki put ponovno, vaš odjevni predmet učini lijepim kao da je nov.

Upravo zbog tih uvjeta nije svaki uređaj koji ima spremnik pare na koji je priključeno glačalo u mogućnosti učiniti to čudo o kojem smo govorili. Ono se ne krije u broju bara niti u eleganciji izgleda niti u lakoći upotrebe putem malih inovacija koje su za krajnji učinak nebitne.

Čudo se postiže sa točno promišljenim omjerom temperature ploče , dizajna otvora na ploči koji omogućuje omjer pare i sušenja na tkanini te snagom samog uređaja koja jamči ravnomjernu količinu pare u svakom trenutku. Čudo se postiže i onim što upravo i čini kvalitetu pare na našem aparatu pri svakoj vrsti upotrebe u čišćenju i pranju jednako kao i u glačanju , a to je idealan omjer vlage, temperature i tlaka same pare.

Mnogi naši korisnici su nam potvrdili da uz naš aparat sami jednostavno i lagano održavaju njihovu poslovnu odjeću (odijela, komplete i zahtjevne košulje i bluze...) kod kuće bez usluge kemijske čistionice.

Održavanje zahtjevne odjeće kod kuće poklanja vam neprocjenjivu uštedu vremena i novca i produžuje vijek trajanja odjevnih predmeta čineći vaše investicije još mudrijima.

Upotpunite vrhunsko glačanje aparatom i glačalom Junior Eco sa daskom za glačanje koja postupak diže na profesionalni nivo

Daska za glačanje sa mulitifunkcionalnom pločom i dodatkom za glačanje zahtjevnih dijelova odjeće poput rukava i sl, policom za odlaganje te dodatkom za vješalice čini vaše glačanje užitkom za vas i vaše odjevne predmete.

Njezina širina, stabilnost i trajnost konstrukcije uz sve potrebne pomoćne efekte poput grijane ploče , mogućnosti usisa i ispuha toplog zraka i pare čine ju luksuzom koji si moramo priuštiti.

Kvalitetna i funkcionalna daska za glačanje ubrzava i oplemenjuje postupak preobrazbe vaše oprane odjeće u njezino najbolje moguće izdanje.

Uz pomoć daske za glačanje glačajte više slojeva odjednom i time štedite vrijeme i energiju.

Vrhunski ekološki uređaj za čišćenje, glačanje i pročišćivanje zraka
Junior Eco d.o.o.

Dolenica 61
10250 Lučko
Hrvatska

Radno vrijeme

Ponedjeljak
10:00 - 17:00
Utorak
10:00 - 17:00
Srijeda
10:00 - 17:00
Četvrtak
10:00 - 17:00
Petak
10:00 - 17:00
Subota, nedjelja i praznici
Zatvoreno